Vores specialer

Nyt stråtag

I mere end 30 år har vi lagt ståtage på alverdens boliger rundt omkring i Danmark. Vi holder til i Sønderjylland, men vi har også opgaver i Midtjylland og på Fyn. Vi har flest opgaver i Blåvand, Tønder, Aabenraa, Esbjerg, Varde, Haderslev og Kolding.

Vi er stolte over vores arbejde, og vi gør vores bedste – Hver gang!

Vi bruger kun strå af bedste kvalitet. Det kan alle jo skrive, men vi gør det, fordi det er afgørende for tagets holdbarhed. Et stråtag kan – alt efter vejr og andre forhold – holde cirka 40 år under de rette omstændigheder. Det stiller krav til os og materialerne.

Krav, som vi hver dag gør vores bedste for at opfylde. Vores erfaring er din sikkerhed for kvalitet.

Vi er specialister på taget

Kviste

Vi renoverer og monterer gerne kviste og beklædning på din bolig. De finder i mange former og størrelser, men vi er klar på det meste.

Brandsikring

Hvis du brandsikrer dit stråtag med gibs eller sepatec, kan der være penge at hente hos dit forsikringsselskab. Vi isolerer desuden gerne din bolig.

Afmosning af stråstage

Hvis du har et stråtag, som er fyldt med mos eller alger - Kommer vi gerne og hjælper dig med det, der skal gøres - eksempelvis afmosning, sprøjtning osv.

Kobber

Vi lægger kobberrygning, kobbervæv med uld og stænger på, hvis du ønsker det på dit stråtag. Vi kan også hjælpe med kobber under kviste og skorstene.

Specialformede tagkonstruktioner

Tag et kig i "galleriet" og se de mange projekter, som vi står bag. Du vil helt sikkert blive inspireret. Kontakt os for specialopgaver. Så finder vi en løsning.

Reperation og vedligeholdelse

Vores specialister kan også klare opgaven, hvis stråtaget har brug for en reparation eller vedligeholdelse. Så sikrer du, at taget holder i mange år.

Serviceaftale

Vi tilbyder også

For at sikre at dit stråtag er i så god stand som muligt, kan du lave en serviceaftale med os. Ved en serviceaftale forstås at vi efter aftale kommer ud på planlagte tidspunkter og sikrer os – og dig, at dit stråtag er som det skal være. Ikke alene er du sikker på at taget er i god stand, men levetiden forlænger også betydeligt for et vedligeholdt tag, sammenlignet med et der bare har fået lov til at passe sig selv.

Prisen for en serviceaftale afhænger af mange ting, og du får netop din uforpligtende tilbudspris ved at aftale et besøg af vores fagmand.

Vidste du, at vi faktisk også kan hjælpe med tagpap

Andre opgaver?

Vi er specialister på taget

Vi hjælper også gerne dig, hvis du ønsker tagpap. Vi har hjulpet mange kunder med sådanne opgaver. For at gøre det så nemt som overhovedet muligt, så står vi også gerne for tømre-, mure-, og blikarbejde, hvis du ønsker det.

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe!

Kontoret

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud. Uanset om det er reparation, vedligeholdelse eller et nyt tag, du har brug for, så er vi altid klar til at give dig et helt uforpligtende tilbud på opgaven. Vi er beliggende i Gram i Sønderjylland, hvorfra vi hjælper kunder i Syd- og Sønderjylland herunder især omkring Blåvand, Tønder, Aabenraa, Haderslev, Kolding og Esbjerg, hvor der findes mange stråtækte huse.

Telefon: +45 20 20 33 82

Gratis og uforpligtende

Få et lynhurtigt tilbud