Blog

Artikler

Bliv klogere på de mange muligheder ved stråtag. Vi er eksperter i stråtag, så derfor er vi klar til de fleste opgaver. Husk, at du altid kan kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi sørger for stråtag hos kunder i Aabenraa, Tønder, Haderslev, Kolding, Blåvand, Esbjerg – Faktisk kører vi i det meste af Syddanmark og på Fyn!

Vi siger aldrig nej til en udfordring. Så da en kunde ringede og spurgte, om vi ikke også kunne tække saunaen på grunden, så kunne vi selvfølgelig hjælpe.

Lys er afgørende for vores trivsel. Derfor kan kviste være en god idé, da det kan tilføre førstesalen lys og samtidig være en smuk løsning set udefra.

Der er kæmpe forskel på kvaliteten af strå. God kvalitet kan forlænge tagets holdbarhed med mange år, og derfor er det vigtigt at kende til kvaliteten af strå, når du skal have nyt stråtag.

Mangler du hjælp til at overskue projektet?

Vi hjælper dig hele vejen igennem!

Kontoret

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud. Uanset om det er reparation, vedligeholdelse eller et nyt tag, du har brug for, så er vi altid klar til at give dig et helt uforpligtende tilbud på opgaven. Vi er beliggende i Gram i Sønderjylland, hvorfra vi hjælper kunder i Syd- og Sønderjylland herunder især omkring Blåvand, Tønder, Aabenraa, Haderslev, Kolding og Esbjerg, hvor der findes mange stråtækte huse.

Telefon: +45 20 20 33 82

Gratis og uforpligtende

Få et lynhurtigt tilbud