Erfaring

Om os

Tækkefirma med mere end 30 års erfaring i stråtag

Vi har 30 års erfaring stråtag, og vi har derfor haft mange opgaver - både store og små. Det er Flemming Fogh, som du vil få kontakten med - og han er den rette mand med mange års erfaring med at lægge stråtag. Netop den erfaring sikrer dig, at der tages god hånd om dig og arbejdet!

I dag har vi dygtige tækkere med mange års erfaring i firmaet, samt tømrere og murere tilknyttet, som også har mange års erfaring. Vi har hele tiden nok at lave, så kontakt os derfor i god tid. DanTæk drives stadigvæk i Gram. Lageret, hvor alle materialer ligger under tag, er kun 3 km væk. Dertil kører vi ud til Blåvand, Esbjerg, Haderslev, Kolding, Tønder, Aabenraa, Fyn og omegn.

Vi har arbejdet for Frijsenborg og Weddelsborg Slot samt LEGO, men størstedelen af vores kunder er private. Hos DanTæk er du altid sikker på, at netop din opgave vil blive lavet tilfredsstillende. Vi kommer to gange indenfor fem år for at se, om arbejdet er i orden – dette er uden beregning.

Flemming Fogh

- Mere end 30 års erfaring

Mangler du hjælp? Kontakt mig direkte

+45 20 20 33 82 eller dan-taek@grambynet.dk

Vi hjælper både private og virksomheder

Kunder

LEGO

Frijsenborg Slot

Weddelsborg Slot

Og mange flere

Vidste du, at vi faktisk også kan hjælpe med tagpap

Andre opgaver?

Vi er specialister på taget

Vi hjælper også gerne dig, hvis du ønsker tagpap. Vi har hjulpet mange kunder med sådanne opgaver. For at gøre det så nemt som overhovedet muligt, så står vi også gerne for tømre-, mure-, og blikarbejde, hvis du ønsker det.

DanTæk

Vi står klar

Mange års erfaring

Vi står klar med vores mange års erfaring til at hjælpe dig.

Sikkerhed for kvalitet

Vores erfaring er din sikkerhed for kvalitet. Vi ved, at det holder.

Erfarent personale

Vores folk er dygtige og har mange i branchen. De har prøvet det meste.