Erfaring med stråtag

Tækkefirma med 30 års erfaring i stråtag

Vi har 30 års erfaring stråtag, og vi har derfor haft mange opgaver - både store og små.

 

Det er Flemming Fogh, som du vil få kontakten med - og han er den rette mand med mange års erfaring med at ligge stråtag. Netop den erfaring sikrer dig, at der tages god hånd om dig og arbejdet!

.

I dag har vi dygtige tækkere med mange års erfaring i firmaet, samt tømrere og murere tilknyttet, som også har mange års erfaring. Vi har hele tiden nok at lave, så kontakt os derfor i god tid.

 .

DanTæk drives stadigvæk i Gram. Lageret, hvor alle materialer ligger under tag, er kun 3 km væk. Dertil kører vi ud til Blåvand, Esbjerg, Haderslev, Kolding, Tønder, Aabenraa, Fyn og omegn.

 

Vi har arbejdet for Frijsenborg og Weddelsborg Slot samt LEGO, men størstedelen af vores kunder er private.

 

Hos DanTæk er du altid sikker på, at netop din opgave vil blive lavet tilfredsstillende. Vi kommer to gange indenfor fem år for at se, om arbejdet er i orden - dette er uden beregning.

 

Vores erfaring - Din sikkerhed!

Vi har 30 års erfaring, og vi har derfor haft mange opgaver - både store og små.

Det er Flemming Fogh, som du vil få kontakten med - Og han er den rette mand med mange års erfaring - Netop den erfaring sikrer dig, at der tages god hånd om dig og arbejdet!

.

I dag har vi dygtige tækkere med mange år i firmaet, og tømre og murere tilknyttet, som også har mange års erfaring. Vi har hele tiden nok at lave, så kontakt os derfor i god tid.

 .

DanTæk drives stadigvæk i Gram. Lageret, hvor alle materialer ligger under tag, er kun 3 km væk.

Hos DanTæk er du altid sikker på, at netop din opgave vil blive lavet tilfredsstillende. Vi kommer to gange indenfor fem år for at se, om arbejdet er i orden - Dette er uden beregning.

Vores erfaring - Din sikkerhed!

Flemming Fogh