Reparation og vedligeholdelse af stråtag

Mange års erfaring vedrørende reparation af stråtag

Hos Dan-Tæk har vi mere end 30 års erfaring med reparation og vedligeholdelse af stråtag i Blåvand, Esbjerg, Fyn, Haderslev, Kolding, Tønder, Aabenraa. Derfor er der ingen opgaver, der hverken er for stor eller lille, vores mission er blot at give dit stråtag en lang og flot levetid.

 

Vi som tækkemænd deler gerne ud af vores viden og rådgiver derfor vores kunder om, hvordan man bedst vedligeholder et stråtag. Hos os får du altid vores faglige og professionelle vurdering af reparationerne set i forhold til tagets alder. Det kan nemlig ikke altid betale sig blot at reparere, og derfor er det vigtigt, at du rådfører dig hos et professionelt firma som os.

 

Hvorfor skal et stråtag repareres?

Et stråtag har i forvejen mange år i sig og er generelt set forholdsvis vedligeholdelsesfrit. Der kan dog alligevel være flere forskellige årsager til slid og skader, der kan være nødvendige at gøre noget ved. Skaderne, vi ofte ser, kan variere fra vind- og stormskader, andre skader forårsaget af vejrtilstande eller af dyr eller noget helt fjerde. Én af de hyppige årsager til nødvendigt vedligehold er dog mos og alger.

 

Mos og alger mindsker på sigt tagets mulighed for at for luft, hvorfor disse er nødvendige løbende at få fjernet. Ellers kan manglende vedligehold blive en dyr fornøjelse. Levetiden på dit stråtag kan altså forlænges, hvis du vedligeholder det ordentligt og i tide.

 

Mønningen, der er stråtagets ryg, og vindskederne på taget er typisk de mest udsatte områder. Derfor er det her, vi ofte har vores fokus og ofte udfører reparationer og vedligehold. På grund af vind, vejr og skygge ses det desuden ofte, at nordsiden af stråtaget har brug for hyppigere vedligehold og reparation end andre områder af stråtaget. Hvis ikke taget har optimal ventilation, eller hvis det står i skygge, vil det nemlig have lettere til forrådnelse.

 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os med det samme og få en kort snak om dine problemer. Sammen finder vi frem til en god løsning på, hvilken hjælpende hånd du og dit stråtag trænger til.

 

Prisen på reparationen af dit stråtag i Blåvand, Esbjerg, Fyn, Haderslev, Kolding, Tønder, Aabenraa vil naturligvis afhænge af skadens omfang og er derfor højest individuel, opgave for opgave. Vi hos Dan-Tæk står altid klar til at hjælpe. Ring derfor på tlf. 20 20 33 82, hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og få et uforpligtende tilbud på din stråtækt opgave.

Brug for et tækkefirma?

Vi har 30 års erfaring, og vi har derfor haft mange opgaver - både store og små.

Det er Flemming Fogh, som du vil få kontakten med - Og han er den rette mand med mange års erfaring - Netop den erfaring sikrer dig, at der tages god hånd om dig og arbejdet!

.

I dag har vi dygtige tækkere med mange år i firmaet, og tømre og murere tilknyttet, som også har mange års erfaring. Vi har hele tiden nok at lave, så kontakt os derfor i god tid.

 .

DanTæk drives stadigvæk i Gram. Lageret, hvor alle materialer ligger under tag, er kun 3 km væk.

Hos DanTæk er du altid sikker på, at netop din opgave vil blive lavet tilfredsstillende. Vi kommer to gange indenfor fem år for at se, om arbejdet er i orden - Dette er uden beregning.

Vores erfaring - Din sikkerhed!

Flemming Fogh